BRUNO COURT

TGA reconfigured this flat in a 1920's Grade II listed building, by removing the central hallway that cut through the center of it. This created direct sight lines across the flat, which uniquely overlooks two Victorian garden squares, in an east west orientation. The now vast living room has light flooding across in the mornings and evenings.Original features of the building were discovered such as terrazzo windowsills and walls and carefully restored across the property. A reclaimed gym floor (from a school in Scotland) was laid throughout, connecting the smaller bedrooms and kitchen to the living room giving an uplifting sense of playfulness, whilst providing a high quality, robust and sustainable flooring solution. TGA also designed clever yet aesthetically pleasing bespoke storage solutions in all rooms, making this a stunning yet incredibly practical place to live.

Read about Bruno Court in the Sunday Telegraph

5BC_w11-1.jpg