BRAID CRESCENT

When the clients first approached TGA their brief was to extend their house into the garden. However, they had the confidence to see that the solution was in designing better space rather than more space.Instead of extending the house we simply combined two rooms into one to make a spacious, bright, comfortable kitchen/living room that connected with the garden. The existing sash windows were extended down to skirting level, with a bespoke triple sash arrangement in place of doors, allowing unobstructed views, yet retaining full height access in and out of the garden. TGA also designed the modern and unique kitchen made from recycled post industrial plastics, which directly reflects the client’s needs and particularities. Although, they live in a sizeable townhouse, the clients now spend most of their time in this very special new room.